Pravila nagradnog natječaja Cidranizirana voda

Organizacija nagradnog natječaja za najkreativniju fotku recepta Cidranizirane vode na Instagram profilu tvrtke Cidrani.

 

Članak 1: Organizator nagradnog natječaja 

Nagradni natječaj “Cidranizirana voda“ raspisuje Cidrani j.d.o.o., Ulica Ivana Meštrovića 35, 10360 Sesvete,  OIB: 89473677493 (u daljnjem tekstu: Organizator).

 

 

Članak 2: Trajanje i svrha natječaja 

Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije Organizatora od 20.8.2021. od 12:00 sati do 31.8. 2021. do 12:00 sati na službenom Instagram profilu tvrtke Cidrani.

 

 

Članak 3: Fond nagrada koji utvrđuje organizator 

Organizator dodjeljuje: Cidrani Honey 500 ml, paket Cidrani Wild Mother Kombucha Timeless 15 x 15 ml, paket Niksen Cold Brew Coffee 12 x 1,2 g.

Ukupna vrijednost paketa je 377,40 kn.

Organizator će nagraditi jednog sudionika (ž/m) u periodu trajanja nagradnog natječaja.

 

 

Članak 4: Način sudjelovanja i proglašenje pobjednika 

U natječaju mogu sudjelovati sve punoljetne osobe koje prihvaćaju ova pravila te uvjete sudjelovanja.

 

Sudionici ulaze u nagradni natječaj objavom fotografije Cidranizirane vode na svom Instagram profilu u objavama i/ili storijima s obavezno navedenim hashtagom #cidraniziranavoda i tagiranim Instagram profilom tvrtke Cidrani @cidranicraft radi mogućnosti praćenja objava.

Fotografije se mogu objaviti neograničen broj puta u periodu trajanja nagradnog natječaja.

 

Organizator će izabrati najkreativniju fotografiju. Donošenje odluke i objava pobjednika bit će 1.9.2021.

 

Sudionici ovoga nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drugačije nagrade od onih koje su navedene ovim pravilima od strane Organizatora niti se nagrada može zamijeniti za novac. Prijavom na natječaj sudionici potvrđuju da su upoznati s pravilima te da ista prihvaćaju u cijelosti.

 

 

Članak 5: Preuzimanje nagrade 

Dobitnicima nagradnog natječaja nagrada će biti poslana dostavnom službom ili poštom. O načinu preuzimanja nagrada dobitnici će biti obaviješteni od strane Organizatora porukom u DM Instagram profil dobitnika. Dobitnik nagradu može preuzeti realizirati uz osobnu iskaznicu, a nagrada nije prenosiva.

 

 

Članak 6: Korištenje osobnih podataka 

Sudionici u nagradnom natječaju sudjelovanjem prihvaćaju pravila nagradnog natječaja i daju dozvolu Organizatoru za obradu podataka (ime i prezime) koja će omogućiti proglašenje pobjednika. Organizator će obrađivati podatke do okončanja nagradnog natječaja i marketinških aktivnosti vezanih uz provođenje samoga natječaja.

 

Organizator će poduzeti sve potrebne mjere koje će osigurati da se osobni podaci sudionika u nagradnom natječaju obrade i koriste na siguran način u skladu s GDPR uredbom.

  

Članak 7: Dostupnost pravila natječaja 

Pravila su objavljena na službenoj web stranici Organizatora (Cidrani) te su dostupna svim sudionicima tijekom trajanja natječaja.

 

Za sve eventualne sporove nastale tijekom trajanja natječaja “Cidranizirana voda” koje nije moguće riješiti sporazumno, nadležan je sud u Zagrebu.

 

Pravila vrijede od 20.8.2021. do 31.8.2021. godine.

 

Organizator natječaja: Cidrani j.d.o.o.

 

Zagreb, 20.8.2021.

 


Older Post