Svjedočanstvo Ana Balić

ANA BALIĆ – NOOTROPICSI – NIKSEN

Ana B. (41)

Bilo je dana kad sam se jedva natjerala izvući iz kreveta. Nekad sam si zbog toga stvarala ozbiljnu dramu u glavi. Sad se već puno lakše nosim s tim. Jer takvih dana ima sve manje.

Vlasnica sam firme Zdravi pinklec i bavim se dostavom svježih namirnica na kućni prag, pa je time moj dan zaista znao trajati od 0-24 sata, međutim i tu sam se dovela u red. Danas nastojim da moj poslovni dan ima satnicu, bez obzira na to koliko dinamičan bio. Nekad sam super uspješna u tome, a nekad manje. I tu u pomoć priskaču Niksen proizvodi.

Vječno sam u potrazi za suplementima koji bi bili zaista na prirodnoj bazi, a ujedno stvarali sinergiju koja bi imala optimalan utjecaj na mene. Uvjerena sam da sam pronašla rješenje za sebe u Niksen kapsulama. Trenutačno koristim dnevne kapsule Flow’n’Glow. Ispod tog naziva još piše: for extraordinary day. Budimo iskreni, već od samog naziva se osjećajem bolje, a kad sam proučila sastav i informirala se više o njima, osjećala sam se definitivno bolje, odmornije i poletnije.

Prvi mit koji su mi ove kapsule razbile je bio u starom uvjerenju da ću od vitamina B3, B5, B6 i B12 nabit’ nekoliko kila više! Ne samo da se to nije dogodilo, već upravo suprotno. Nekoliko osoba me pitalo: Jesi li ti to smršavila? Tako da, uzimanje kapsula Flow’n’Glow definitivno ima moj palac gore. To naravno ne znači da je ovo proizvod za mršavljenje, već ovaj spoj vitamina B doprinosi i normalnom funkcioniranju živčanog sustava pa time ne tražim svakodnevno „nešto za grickanje“. Idealno za one trenutke kad bi samoj sebi znala reći: ispalit ću na živce!

Drugi mit s kojim sam se borila je predrasuda da su moj umor i iscrpljenost simpatični i čemu radit na smanjenju tog divnog dvojca koji me često prati(o)? Naravno da to nije simpatično i postiže kontraefekt. 

Zašto se mučiti, ako postoji rješenje?
Preporučena doza od dvije kapsule dnevno zaista ima efekta. Ponekad bi osjetila da mi je i jedna kapsula sasvim dovoljna da moj dan bude poletan i lepršav.

Dakle, ako ste u potrazi za dodatkom prehrani, od srca preporučam ove kapsule. Smatram da nije dovoljno “samo” paziti na prehranu, nego i s godinama naše tijelo traži više i to zaslužuje. Kad već pazimo na razne detalje poput sastava ili zemlje podrijetla, super je znati da postoje prirodne kapsule iz Hrvatske.