Cidrani Sense

Limitirana edicija odležanog octa Cidrani Sense je avantura osjetila. Inovativnim postupkom odležavanja u bačvama gdje je prethodno dozrio američki bourbon whiskey, stvorili smo gurmansku aromu bez premca.

Njegova jedinstvenost nije samo u procesu izrade, već i u tome što Cidrani Sense linija ima humanitarni karakter - sav prihod od prodaje limitiranog broja od 141 boce od 5 litara donirat će Centru Silver koji provodi terapijske programe sa psima vodičima za djecu s poteškoćama u razvoju, slijepe i slabovidne osobe i teško pokretne osobe.

Dr. sc. Marijan Alfonso Sesar, voditelj Centra Silver, najavio je kako će iznos od donacije biti namijenjen opremanju jedinstvenog prostora za senzornu terapiju beba, čime će i ta najmlađa skupina djece dobiti mogućnost rehabilitacije prilagođene svojim potrebama u Centru Silver, koji u svojim programima koristi posebno obučene pse pomagače.

Cidrani Sense boca svojim dizajnom također pruža taktilno iskustvo simboličnim citatom iz Malog princa u Brailleeovom pismu otisnutom na bijeloj etiketi: “Samo se srcem dobro vidi, ono bitno je očima nevidljivo.” Time smo htjeli istaknuti i važnost naših osjetila i kako nas ona vraćaju u prisutnost i istinsku povezanost sa zajednicom koja nas okružuje.

Cidrani Sense linija nastala kao rezultat sljubljivanja četiri naoko jednostavna sastojka, a to su ocat, hrast , vrijeme i ljubav.

KAKO DONIRATI
Za podršku akcije kupovinom boce Cidrani Sense odležanog octa, dovoljno je poslati upit na cidrani@cidrani.com kako bi vam tim poslao podatke za uplatu. U svrhu transparentnosti otvoren je zaseban račun za donacije. Cijena jedne boce je fiksirana i iznosi 1.490 kn + PDV te će cjelokupni prihod biti doniran Silveru.