Svjedočanstvo Katarina Đozović


KATE HOOMECOOKING - CIDRANI

Katarina Đ. (35)

Kao majka 3 godišnjeg dječaka, za našu malu tročlanu obitelj kuham svaki dan. U želji da imamo zdrave, raznovrsne i nutritivno bogate obroke, veliku pažnju posvećujemo kvaliteti i podrijetlu namirnica. Velika sam ljubiteljica fermentiranih proizvoda koje i sama doma uzgajam zbog njihovog pozitivnog učinka na probavni sustav i cjelokupno zdravlje iznutra koje se reflektira na ukupno zdravlje organizma.

Oduševili su nas Cidrani prirodno fermentirani octi koje smo uvrstili u našu prehranu i različita jela - od jesenskih juha i toplih variva uz žlicu Autumnusa, čokoladnih deserata i fritula s divnim Hiemsom, do laganih i prozračnih proljetno ljetnih kombinacija ribe i sira te raznih tapasa s Ver i Aestasom Four Seasons gastro funkcionalnom linijom.

Moj osobni višegodišnji ritual je, da mi jutro započinje s čašom tople vode s kvalitetnim octom i za tu kombinaciju mi se idealan pokazao Cidrani premium jabučni ocat s medom zbog blagog i umirujućeg okusa, baš kao što priliči početku jednog novog dana i svih aktivnosti koje nas očekuju. Također i kad god osjetite neku nelagodu u želudcu, težinu ili kiselinu, pijenjem navedenog napitka umirujete i normalizirate stanje u probavnom traktu.