Pravila nagradne igre - Božićni Giveaway

Pravila nagradne igre - Božićni Giveaway

Pravila nagradnog natječaja - Božićni giveaway

 

 

December 23, 2021

Organizacija nagradne igre na društvenim mrežama

Članak 1 Organizator nagradnog natječaja

 

Nagradni natječaj “Osvoji Božićni Giveaway” raspisuje Cidrani d.o.o., Ulica Ivana Meštrovića 35, 10360 Sesvete,  OIB: 89473677493 (u daljnjem tekstu: Organizator).

 

Članak 2: Trajanje i svrha natječaja

 

Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije Organizatora od 23.12.2021. u 16:00 sati do 27.12. 2021. do 09:00 sati na službenom Instagram profilu tvrtke Cidrani.

 

Članak 3: Fond nagrada koji utvrđuje organizator

 

Organizator dodjeljuje 1 x Cidrani Sparkling pojedinačne vrijednosti 99,00 kn i Old Pilots Vodka pojedinačne vrijednosti 262,00 kn. Organizator će nagraditi jednog sudionika (ž/m).

 

Članak 4: Način sudjelovanja i proglašenje pobjednika

 

U natječaju mogu sudjelovati sve punoljetne osobe koje prihvaćaju ova pravila te uvjete sudjelovanja.

 

Sudionici sudjeluju komentiranjem ispod objave natječaja od srijede 23.12.2021. s početkom u 16:00 sati, a broj komentara po sudioniku nije ograničen. Organizator će random.org sistemom odabrati pobjednika.

 

Sudionici ovoga nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drugačije nagrade od onih koje su navedene ovim pravilima od strane Organizatora niti se nagrada može zamijeniti za novac. Prijavom na natječaj sudionici potvrđuju da su upoznati s pravilima te da ista prihvaćaju u cijelosti.

 

Članak 5: Preuzimanje nagrade

 

Dobitnicima nagradnog natječaja nagrada će biti poslana dostavnom službom ili poštom. O načinu preuzimanja nagrada dobitnici će biti obaviješteni od strane Organizatora nakon javljanja u inbox Instagram stranice Organizatora. Dobitnik nagradu može realizirati uz osobnu iskaznicu – nagrada nije prenosiva.

 

Članak 6: Korištenje osobnih podataka

 

Sudionici u nagradnom natječaju sudjelovanjem prihvaćaju pravila nagradnog natječaja i daju dozvolu Organizatoru za obradu podataka (ime i prezime) koja će omogućiti proglašenje pobjednika. Organizator će obrađivati podatke do okončanja nagradnog natječaja i marketinških aktivnosti vezanih uz provođenje samoga natječaja.

 

Organizator će poduzeti sve potrebne mjere koje će osigurati da se osobni podatci sudionika u nagradnom natječaju obrade i koriste na siguran način u skladu s GDPR uredbom.

 

 

Članak 7: Dostupnost pravila natječaja

 

Pravila su objavljena na službenoj web stranici Organizatora (Cidrani) te su dostupna svim sudionicima tijekom trajanja natječaja.

 

Za sve eventualne sporove nastale tijekom trajanja natječaja “Osvoji Božićni Giveaway” koje nije moguće riješiti sporazumno nadležan je sud u Zagrebu.

 

Pravila vrijede od 23.12. 2021. do 27.12.2021. godine.

 

Organizator natječaja: Cidrani d.o.o.

 

Zagreb, 23.12. 2021.

Back to blog