Naša Priča

CIDRANI KAO LIFESTYLE

Cidrani za nas prije svega predstavlja životni stil. Životni stil koji je usmjeren ka izvrsnosti i koji uključuje dnevne rituale koji imaju izravan utjecaj na našu crijevnu mikrobiotu, sveukupni wellbeing i kreativni potencijal.SPOJ TEHNOLOGIJE I PRIRODE

Vodimo se idejom da su crijeva naš drugi mozak i zato stvaramo fermentirane proizvode. Svakodnevno učimo o mikrobioti, stanju flowa, tehnološkim napredcima i neuroznanosti kako bismo te spoznaje utkali u naš rad.

BIOLOŠKI TRANSHUMANIZAM

Naša misija je prevesti jezik crijevne mikrobiote na jezik koji svi možemo razumjeti. To je pomisao koja nas pogoni i daje nam strast da svakodnevno ustrajemo u posvećenosti inovacijama i prenošenju novih trendova.


ODRŽIVOST KAO OSNOVA

Održivost je utkana u svaku poru našeg poslovanja. Pomno biramo visokokvalitetne organske sastojke i sljubljujemo ih prema kriterijima funkcionalnosti i organoleptičkih svojstava za jednostavno iskustvo uživanja u dobrobitima fermentacije.


SMANJUJEMO CO2 EMISIJE

Naša kombucha esencija smanjuje carbon footprint za 90% u odnosu na slične proizvode zbog svog jedinstvenog formata. Također ne zahtijeva hladno skladištenje ni prijevoz, čime značajno smanjujemo korištenje električne energije.


INOVACIJA S POTPISOM

Inoviramo za održiviju budućnost. U procesu smo testiranja reciklirajuće ambalaže za kombucha esencije, a ujedno istražujemo i dosad razvijene opcije biorazgradive ambalaže kako bismo je uveli čim tehnološki bude izvedivo.